Συνήθεις ερωτήσεις

Οι υπηρεσίες μας

Τί είναι το "mycitylife.gr";

Το mycitylife.gr είναι μια μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων και εταιρειών απο τον Ελλαδικό χώρο. Μπορείτε να αναζητήσετε μια επιχείρηση με το ακριβές όνομα της ή ακόμα και να βρείτε αυτό που ψάχνετε ανάμεσα σε εκατοντάδες κατηγορίες.

Μπορώ να καταχωρήσω την επιχείρηση μου;

Ναι, μπορείτε να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας εντελώς δωρεάν ή ακόμα και αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε μέσω του mycitylife.gr μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες μας στην ενότητα Καταχώρηση Επιχείρησης.

Αναζήτηση επιχειρήσεων

Πώς μπορώ να αναζητήσω μία επιχείρηση;

Μπορείτε να αναζητήσετε μία επιχείρηση εισάγοντας το ακριβές όνομα της στο πεδίο "Τί;" ή το πεδίο-κατηγορία στο οποίο δραστηριοποιείται, για παράδειγμα "Ορθοδοντικοί". Μπορείτε επίσης να εισάγετε και την περιοχή στην οποία ψάχνετε επιχειρήσεις (νομοί, πόλεις, χωριά).

Γιατί δεν μπορώ να βρώ αυτό που ψάχνω;

Αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά ελέγχοντας την ορθογραφία των λέξεων ή επιλέγοντας πιο γενικές ή συνώνυμες λέξεις-κλειδιά. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε εισάγοντας μια ευρύτερη περιοχή ή χωρίς τοποθεσία. Είναι πολύ πιθανόν, μια επιχείρηση να μην εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης γιατί διαγράφηκε ή έχει σημανθεί ως ανενεργή.

Μπορώ να βρώ μια παλαιότερη αναζήτηση που πραγματοποίησα;

Ναι, αν είχατε χρησιμοποιήσει τον ίδιο περιηγητή, μπορείτε να δείτε το ιστορικό των αναζητήσεων σας στο κάτω και δεξί μέρος της σελίδας των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Οι αναζητήσεις σας παραμένουν για τουλάχιστον έναν μήνα αποθηκευμένες.

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πώς μπορώ να περιορίσω ή να ταξινομήσω τα αποτελέσματα μετά από μια αναζήτηση;

Αν επιθυμείτε να περιορίσετε ή να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης για να βρείτε αυτό που ψάχνετε ευκολότερα, μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια από τα φίλτρα στο αριστερό μέρος της σελίδας, κάνοντας κλικ σε μια απο τις τοποθεσίες, επιλέγοντας μια ή περισσότερες από τις υποκατηγορίες που είναι διαθέσιμες, ή επιλέγοντας αναλυτικά τα στοιχεία που θέλετε μια επιχείρηση να έχει (φωτογραφίες, ιστοσελίδα, χάρτης). Μπορείτε ακόμα να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης αλφαβητικά ή με βάση τις καλύτερες αξιολογήσεις που έχουν γίνει.

Λίστα αγαπημένων

Μπορώ να αποθηκεύσω κάποιες επιχειρήσεις;

Ναι, κάνοντας κλικ στην επιλογή "Προσθήκη στη λίστα μου" καθώς βλέπετε τα αποτελέσματα αναζήτησης. Μπορείτε να δείτε την λίστα σας στο κάτω και δεξί μέρος της σελίδας των αποτελεσμάτων αναζήτησης ή από τον λογαριασμό σας ενώ είσαστε συνδεδεμένοι.

Η επιχείρηση σου

Πώς μπορώ να καταχωρήσω την επιχείρηση μου;

Για να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε με τα στοιχεία σας ή να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό αν δεν έχετε εδώ. Μπορείτε έπειτα να επιλέξετε το πλάνο που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στο "Δημιουργία νέου προφίλ επιχείρησης", ή κάνοντας κλικ εδώ. Ακολουθήστε τα βήματα επιλέγοντας μία ή και περισσότερες κατηγορίες για την επιχείρηση σας, και εισάγατε τα απαραίτητα στοιχεία. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνίστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να σας βοηθήσουμε.

Ξέχασα τον κωδικό μου. Τι μπορώ να κάνω;

Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας μπορείτε να εισάγατε τη διεύθυνση email με την οποία ολοκληρώσατε την εγγραφή σας στο mycitylife.gr εδώ. Έτσι θα μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε το λογαριασμό σας και να σας στείλουμε ένα email για να συνεχίσετε.

Αξιολογήσεις

Πως μπορώ να κάνω μία αξιολόγηση;

Για να ψηφίσετε και να γράψετε μία κριτική σε ένα προφίλ επιχείρησης θα πρέπει πρώτα να είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας.