KIDDO

Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 13, Φοίνικας, Θεσσαλονίκη (χάρτης)
Τηλ.: 2310723746
Ιστοσελίδα: www.kiddo-online.gr
Κατηγορίες:
4a4789eaea974ae88c7c018d189136d87ab96d44.jpg
018aef5abd8717b3d0f532a75babdb01332cc8da.jpg
9f8250ff83ce69a21f8d004cc23e5c916c9de695.jpg
Δείτε όλες τις φωτογραφίες (12)
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

Ένα σύγχρονο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Brand για παιδιά νέας γενιάς και γονείς με απαιτήσεις.

Η ελληνική εταιρία KIDDO, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη (μακράν) γκάμα από κάθε άλλη εταιρία στην ευρωπαϊκή αγορά και να κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση παγκόσμιων κολοσσών του κλάδου, οι οποίοι χαρακτηρίζουν ήδη το Brand (KIDDO) ως το Νο.1 ανερχόμενο στην Ευρώπη.
Η υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική καθώς και οι αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας των προϊόντων KIDDO, συνετέλεσαν ώστε η εταιρία να γίνει πετυχημένος πρεσβευτής των ελληνικών χρωμάτων σε χώρες όπως : Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ντουμπάι, Άμπου-Ντάμπι, Αυστραλία, Ταϊβάν, Ρωσία, Τσεχία, Ρουμανία, Κύπρος, Μάλτα, Σερβία, Βουλγαρία.
Πέραν των προϊόντων που φέρουν τη δική της φίρμα, το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας KIDDO περιλαμβάνει παγκοσμίου φήμης επωνυμίες, όπως: GRACO, BRIGHT STARTS, 4MOMS, DISNEY, NUVITA, YOOMI, RHINO TOYS, καθώς και τις ανερχόμενες: BEBEPHARM, BELLETI, TAGGIES. Συναισθανόμενη το μέγεθος της κοινωνικής της ευθύνης σε μια πολύ δύσκολη για τη πατρίδα μας περίοδο και επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτό που είναι μέλημά της, ΤΟ ΠΑΙΔΙ, η εταιρία KIDDO πραγματοποιεί μια ξεχωριστή εκστρατεία αγάπης, για έναν ιερό σκοπό: τη κάλυψη των βασικών αναγκών και τη φροντίδα βρεφών και νηπίων, σε καθημερινή βάση και για έναν ολόκληρο χρόνο (2013). Η πρωτοβουλία αυτή στηρίζει τα “Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος”, και πιο συγκεκριμένα τον εξειδικευμένο -για βρέφη και νήπια- “Ξενώνα SOS-ELIZA”, συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μωρών που φιλοξενεί και μεγαλώνει.

Για κάθε ένα καρότσι και κάθισμα ασφαλείας αυτοκινήτου KIDDO που πωλείται εντός συνόρων, μέσω του δικτύου των συνεργαζόμενων/εξουσιοδοτημένων καταστημάτων, ένα (1) ευρώ θα αποδίδεται στα “Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος” και τον “Ξενώνα SOS-ELIZA”.

4MOMS
Βρεφική Τεχνολογική Επανάσταση!
Η 4moms είναι μια αμερικάνικη εταιρία, η οποία “εισέβαλλε” προσφάτως στη βιομηχανία βρεφικών προϊόντων, σαρώνοντας τα πάντα (από βραβεία, κριτικές και νούμερα πωλήσεων) στο διάβα της, με τα τεχνολογικά επιτεύγματα που έφερε από το μέλλον στο παρόν! Ποτέ άλλοτε μια εταιρία δεν οδήγησε ‘‘με το καλημέρα’’ τις εξελίξεις στον κλάδο της και δεν δημιούργησε τόσο υψηλές προσδοκίες, αλλάζοντας τα μέχρι τότε δεδομένα και στάνταρντ. Η 4 moms το έκανε δείχνοντας ικανή να υλοποιήσει ό,τι για τους υπόλοιπους έμοιαζε φαντασία και όνειρο θερινής νυκτός.

GRACO
Οι μαμάδες που ξέρουν . . . Go Graco!
Η Graco είναι ένας αμερικάνικος κολοσσός με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό βρεφικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Πρωτοπόρος στη βιομηχανία βρεφικών ειδών, με την ανακάλυψη και το σχεδιαμό της πρώτης κούνιας (swing), του πρώτου travel system by one “click” και του πρώτου συστήματος για εύκολο κλείσιμο καροτσιού με το ένα χέρι, η GRACO συνεχίζει να προσφέρει, στους νέους γονείς, εύχρηστα, ασφαλή, λειτουργικά προϊόντα και παγκόσμιες καινοτομίες.
Στα καρότσια που αποτελούν τη δύναμη πυρός της εταιρίας θα βρείτε καινοτομίες και πλεονεκτήματα, όπως: • Τους πιο ανθεκτικούς και συνάμα πιο ελαφριούς παγκοσμίως σκελετούς αλουμινίου (6,5 kg και 7,5 kg) • Συνδιασμό αναστρέψιμου καθίσματος και τιμονιού (2σε1) • Τροχούς με αέρα για απίστευτη οδηγική αίσθηση • Χειροκίνητη περιστροφή μπροστινών τροχών • Χειροκίνητη λειτουργία φρένων • Φορητό/compact κλείσιμο.

BRIGHT STARTS
Η τεχνολογία συναντά τη μόδα!
H πλέον ανερχόμενη και επώνυμη φίρμα βρεφικών προϊόντων από την Αμερική. Η μοναδική -στον κόσμο- με υβριδικής τεχνολογίας προϊόντα, όπως ριλάξ και κούνιες τελευταίας γενιάς και με μονοπωλιακά είδη/καινοτομίες, όπως το αυτόματο ριλάξ φυσικού χτύπου καρδιάς και η περπατούρα περιστροφής 360ο με τραπέζι δραστηριοτήτων. Αστείρευτη γκάμα ιδιοφυών ειδών, όπως κούνιες, ριλάξ, κέντρα δραστηριοτήτων, γυμναστήρια, μαξιλάρια θηλασμού, κρεμαστά παιχνιδάκια καροτσιών, κρεβατιών και καθισμάτων αυτοκινήτου, εκπαιδευτικά παιχνίδια, μασητικά είδη οδοντοφυΐας κλπ. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Bright Starts έναντι των άλλων εταιριών, ιδιαίτερα στις κούνιες και τα ριλάξ, πολλά: Πολυτελείς συσκευασίες δώρου, πολυτελή υφάσματα, κορυφαία τεχνολογία, αθόρυβη λειτουργία, φορητό κλείσιμο, εύκολη μεταφορά, μεγάλη αυτονομία μπαταριών (διπλάσια-τριπλάσια από κάθε παρεμφερή φίρμα, λόγω του υβριδικού μηχανισμού), μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης (μέχρι και 18kg).

disneyDISNEY
Το πιο όμορφο παραμύθι ξεκινάει μαζί μας! Οι συστάσεις περιττεύουν όταν μιλάμε για τη Disney, με τους ήρωες και τα προϊόντα της οποίας έχουν μεγαλώσει τόσες και τόσες γενιές παιδιών παγκοσμίως! Κάθε μωρό που γεννιέται ζει το δικό του παραμύθι μεγαλώνοντας με βρεφικά προϊόντα Disney. Μέσα από κάθε προϊόν Disney ζωντανεύει ένας αγαπημένος ήρωας και μια ξεχωριστή ιστορία, στην οποία συμμετέχει και το δικό σας μωρό. Η Disney επέλεξε ώς επίσημο δικαιούχο την Kiddo, η οποία έχει στόχο να προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα, που κάθε γονιός αναζητεί για το δικό του μικρό ήρωα. Αφεθείτε στη μαγεία των προϊόντων Disney και ζήστε το παραμύθι μαζί με το μωρό σας!

bebefarmBEBEPHARM
Καινοτομία στη βρεφική υγεία. H σύγχρονη και επώνυμη ελληνική φίρμα βρεφανάπτυξης, τελευταίας γενιάς, με καινοτόμα/ μονοπωλιακά παγκοσμίως προϊόντα, όπως ο πρώτος στον κόσμο φορητός UV αποστειρωτής πιπίλας, η ιδιοφυής σιλικόνη «αυτοταίσματος», η βρεφική πολυσυσκευή ατμού 3σε1, ο μοναδικός βρεφοζυγός 3 χρήσεων που ζυγίζει έως και 30 κιλά και ο μοναδικός στον κόσμο βρεφοζυγός που μετράει παράλληλα με το βάρος και το ύψος του μωρού! Ολοκληρωμένη σειρά προστασίας για τον βρεφικό ύπνο, αποτελούμενη από: αντιπνικτικό μαξιλαράκι, πλευρικό ρυθμιστή θέσης ύπνου (σφηνάκι) και φορητό σύστημα ενδοεπικοινωνίας με θερμόμετρο δωματίου.
BEBEPHARM: Πηγή ασφάλειας για τα μωρά. Πηγή ηρεμίας για τους γονείς.

nuvitaNUVITA
Το να δίνεις ζωή είναι υπέροχο!
Όταν μια εταιρία ξοδεύει τόσα πολλά σε επιστημονική έρευνα και προϊοντικό σχεδιασμό, τότε το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι μοναδικό και να φέρει το όνομα NUVITA! Μια δυναμική εταιρία από την Ιταλία, εξειδικευμένη στη δημιουργία προϊόντων γύρω από τη βρεφική υγεία, φροντίδα, ασφάλεια και υγιεινή έρχεται να καταπλήξει την Ευρωπαϊκή αγορά με τις καινοτομίες της και τη μοντέρνα γκάμα της.
Τα προϊόντα NUVITA είναι προηγμένα τεχνολογικά, υψηλής ποιότητας και αποτελούν μία από τις καλύτερες παγκοσμίως προτάσεις.

Διευθύνσεις
KIDDO store 1 & Warehouse
4ο χλμ Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, (εξωτερική Περιφεριακή, έξοδος Έδεσσας - 4ο χλμ.)
Ωράριο:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:30 - 20:30
Σάββατο: 10:00 - 16:00

KIDDO store 2 Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 13, Φοίνικας, Θεσσαλονίκη
Ωράριο:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 21:00
Σάββατο: 10:00 - 18:00

Τηλέφωνα:
2310723746 (store1 - warehouse)
2310472700 (store2)

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Φοίνικας Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Είδη Βρεφανάπτυξης, Περπατούρες, Βρεφικό δωμάτιο, Ηλεκτροκίνητα ποδηλατάκια, Συστήματα Μεταφοράς, Καρότσια, Καρότσια Διδύμων, Αξεσουάρ Καροτσιών, Καθίσματα Αυτοκινήτου, Παρκοκρέβατα, Έπιπλα, Είδη Μπάνιου, Καθίσματα Φαγητού, Ποδηλατάκια, Κούνιες
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος