ELIXIR

Βασ. Γεωργίου 15 & Ευζώνων, 54640, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310859880, 2310410538
Ιστοσελίδα: www.elixirstudio.gr
Κατηγορίες:
7e12927435583576840171137ca8a46e5a1ec43d.jpg
398e280721867636b4e79b1d3ec86247cdf1d94d.jpg
d83d129448b7700441f7ee67bdb700133f99ce95.jpg
Δείτε όλες τις φωτογραφίες (8)
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

Το ELIXIR executive group exercises studios είναι ο πρότυπος χώρος ομαδικών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα. Εδώ και 5 χρόνια, στους χώρους μας λειτουργούν 4 αίθουσες, στις οποίες πραγματοποιούνται 13 διαφορετικά πρωτοποριακά ομαδικά προγράμματα που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της άσκησης και απευθύνονται σε άνδρες & γυναίκες όλων των ηλικιών, διαφορετικών επιπέδων και προτιμήσεων.

Δεν έχεις βαρεθεί τον ίδιο βαρετό τρόπο άσκησης, να τρέχεις ατελείωτες ώρες στον διάδρομο και να στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη σηκώνοντας τα βαράκια χωρίς να ξέρεις αν κάνεις σωστά την άσκηση, το ανάλογο διάλειμμα και να μην σου δίνει κανείς την απαραίτητη σημασία? Το ELIXIRδεν είναι ένα απλό γυμναστήριο όπως όλα τα υπόλοιπα, αλλά αποτελεί τον χώρο στον οποίο η άσκηση γίνεται βίωμα, εμπειρία, ευεξία και τελικά το «ελιξίριο» σου.

Και φυσικά από ένα τέτοιο χώρο πρότυπο δεν θα μπορούσε να λείπει το έμψυχο υλικό. Η καλύτερη ομάδα άρτια εκπαιδευμένων καθηγητών βρίσκεται στο ELIXIR και θα είναι δίπλα σου σε ότι και αν επιλέξεις.

Αν είσαι, λοιπόν, αποφασισμένος, αν θέλεις να πετύχεις τον στόχο σου και αν θέλεις να αλλάξεις σελίδα στον τρόπο που αντιμέτωπιζες την άσκηση μέχρι σήμερα, τότε πρέπει να έχεις και εσύ την θέση σου στα προγράμματά μας.

Το ELIXIR κερδίζει καθημερινά δεκάδες νέους οπαδούς όλων των ηλικιών. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου και αν πιστεύεις στο καλύτερο τότε θα πρέπει σίγουρα να συμμετέχεις και εσύ στην αλλαγή των δεδομένων που γίνεται στον χώρο του fitnessκαι έχει σαν αφετηρία το ELIXIR.

Εμείς θα σου δείξουμε τον δρόμο... Εσύ θα τον ακολουθήσεις ?
Σε περιμένουμε!

EXECUTIVE GROUP EXERCISE STUDIOS
7 Λόγοι να γίνεις μέλος...


1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Είναι μία δέσμευση υγείας. Είναι μία υπόσχεση για καλύτερη ζωή. Είναι το κίνητρο να βάζεις στόχο και η θέληση να τον εκπληρώνεις σε καθημερινή βάση.

2. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
Πάνω από 700 ενεργά μέλη, ασκούμενοι όλων των ηλικιών, των μεγεθών και διαφορετικών επιπέδων προπονητικής εμπειρίας, έρχονται στο ELIXIR, για να πετύχουν τον στόχο τους. Είναι κάτι παραπάνω από 4 τοίχους γεμάτους με μηχανήματα γυμναστικής. Είναι μία μικρή κοινωνία ανθρώπων που έχουν κοινό στόχο: ΑΣΚΗΣΗ + ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ = ΥΓΕΙΑ.

3. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

4. GROUP X (ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ)
EXECUTIVE GROUP EXRCISE STUDIOS.
Ένας πρότυπος χώρος άσκησης ομαδικών προγραμμάτων. Η εξειδίκευση στα ομαδικά προγράμματα είναι αυτό που κάνει το ELIXIR να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα γυμναστήρια-studios. 2 αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες, 20 διαφορετικά προγράμματα ομαδικής άσκησης που εκτελούνται σε όλο τον κόσμο, επιλεγμένα και κατάλληλα για όλα τα επίπεδα ασκουμένων, για όλες τις προτιμήσεις, για όλες τις ηλικίες, για άνδρες και γυναίκες. Μερικές φορές, η επίτευξη στόχων σημαίνει παρακίνηση από τους ανθρώπους γύρω μας.

5. ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης, σε ένα νέο διαμορφωμένο χώρο750τμ στην Βασ.Γεωργίου ,και στον ηδη υπαρχον στην περιοχη Μαρτίου το ELIXIR σας περιμένει Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 με 23:30 & το Σάββατο 11:00 με 19:00.

6. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Την άρτια επιστημονική κατάρτιση των γυμναστών του ELIXIR εγγυάται η μεγαλύτερη σχολή fitness & aerobic στην Ελλάδα STUDIO ONE. Με άλλα λόγια οι γυμναστές είναι κομμάτι του ELIXIR, πρόθυμοι οποιαδήποτε στιγμή να καθοδηγήσουν, να βοηθήσουν και να ενθαρρύνουν τους ασκούμενους στην υλοποίηση των στόχων τους.

7. ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Το ELIXIR δημιουργήθηκε, ανανεώθηκε και θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρο στις εξελίξεις της βιομηχανίας του fitness. H οργάνωση, ο τρόπος λειτουργίας, η εκπαίδευση των γυμναστών και οτιδήποτε μεταφράζεται σε παροχή-συμβουλή προς τον πελάτη-ασκούμενο είναι χτισμένο και διαμορφωμένο σύμφωνα με την πορεία του fitness και τις ανάγκες του μέσου ασκούμενου τα τελευταία 15 χρόνια.

ELIXIR & εμπειρία πάνε μαζί.
Ελάτε να ζήσετε αυτή την εμπειρία…
θα είναι το ELIXIR-IO της ζωής σας !

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κέντρο Θεσσαλονίκης, Φάληρο Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Γυμναστήριο, Fitness Center, Aerobic, Pilates, Βάρη, Yoga
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος