ΜΕΚΕ ΑΕ - RED ROCK

Λασκαράτου 11Α, Θεσσαλονίκη, 54646, Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310310041, 6937413261
Φαξ: 2310306550
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

Η εταιρεία ΜΕΚΕ Α.Ε ιδρύθηκε το 1985, είναι βιοτεχνία ανδρικών ενδυμάτων που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.Κατασκευάζει και εισάγει προϊόντα τα οποία και διαθέτει στο δικό της ομώνυμο κατάστημα όπως επίσης δραστηριοποιείται έντονα στην χονδρική πώληση τους σε όλη την Ελλάδα, αφού επώνυμα καταστήματα εμπιστεύονται την ποιότητα και τον σχεδιασμό των προϊόντων μας.

Κυριαρχεί στο ανδρικό κλασικό τζιν , με το γνωστό πλέον επί εικοσαετίας brand ''RED ROCK'', αλλά και τα τελευταία 6 χρόνια προωθεί μια πιο μοντέρνα νεανική σειρά με την επωνυμία ''RR fresh real denim''.

Η πολύχρονη εμπειρία των σχεδιαστών καθώς και η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών ραφής αποτελούν εγγύηση για κάθε δημιουργία. Η επιλογή των σχεδίων βασίζεται στις διεθνής τάσεις της μόδας προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σύγχρονου άντρα. Το έμπειρο προσωπικό δίνει έμφαση στην άψογη ραφή και την τέλεια εφαρμογή.

Στόχος της εταιρίας είναι να δημιουργεί επώνυμα ξεχωριστά ρούχα με εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής για κάθε άνδρα. Όραμα της είναι να επεκτείνει τη δραστηριότητα της σε όλες τις αστικές ζώνες, εντός και εκτός Ελλάδας.

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Χαριλάου Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Γυναικεία Ενδύματα, Ανδρικά Ενδύματα, Ένδυση
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος