Beauty Salon

Επταλόφου 1, Ωραιόκαστρο, 57013, Θεσσαλονίκη (χάρτης)
Τηλ.: 2310689847, 6977238711
Ιστοσελίδα: www.beautysalonanna.gr
Υπεύθυνος: Καπασακάλη Αννα
1ecbab234abd17c2e275a8a6d28fefc9770451ee.jpg
d04d7a10e1f389ee8f1beb2185b16ff2c130a003.jpg
63d02ab4252978e1bd79c32dba326ab89c2c1d96.jpg
Δείτε όλες τις φωτογραφίες (12)
Περιγραφή

Το beauty salon είναι ένα κέντρο αισθητικής το οποίο ξεκίνησε την λειτουργεία του το 2001. Η αγάπη για την ομορφιά και την γυναίκα ήταν ο οδηγός για την εξέλιξη του χώρου όλα αυτά τα χρόνια.
Σας περιμένουμε στον χώρο μας και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο προσιτές τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ-ΦΩΤΟΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ-ΦΩΤΟΛΥΣΗ
Το φως αντιμετωπίζει την αναπαραγωγή νέων τριχών. Με την φωτοαποτρίχωση, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα φωτός το αποτέλεσμα είναι καθοριστικό και οι θύλακες οι οποίοι έχουν ανταποκριθεί είναι πλέον ανενεργοί. Στόχος είναι η μελανίνη της τρίχας, η οποία απορροφά το φώς και το μετατρέπει σε θερμότητα. Η ανάπτυξη της θερμοκρασίας καταστρέφει τα κύτταρα stemτα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή νέας τρίχας.

ΣΩΜΑ

Μάλαξη Μυοχαλαρωτική
Ενδοδερμικό Μασάζ
Πρόκειται για ακίνδυνη ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική μέθοδο endermologieπου δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα.
Παρέχει διορθωτική δράση σε «φλούδα πορτοκαλιού» και κυτταρίτιδα, αποκατάσταση της στιλπνότητας και της ελαστικότητας του δέρματος, μείωση ρυτίδων καθώς ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα και τους μυς.

Μεσοθεραπεία με την μέθοδο FRAXPEEL- κυτταρίτιδα – λιποδιάλυση.
Η μέθοδος fraxpeel είναι μια εύχρηστη μέθοδος αύξησης αυτόλογων κυτταρικών λειτουργιών, εξαιρετικά αποτελεσματική στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Αυξάνει θεαματικά την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών (όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικά) όταν αυτά εφαρμόζονται τοπικά στο δέρμα φτάνοντας στις βαθύτερες στιβάδες και επιτυγχάνοντας θεαματικά αποτελέσματα στο μέγιστο βαθμό. Είναι κατάλληλη για σημάδια ακμής και μικροουλές, βαθίες ρυτίδες, χαλαρό δέρμα, δυσχρωμίες, ραγάδες/ραβδώσεις, διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία, νεοκολλαγονογέννεση, νέοαγγειογέννεση, σύσφιξη, γεροντικές κηλίδες και ενεργοποίηση ινοβλαστών.

Υπέρηχος σώματος για κυτταρίτιδα-λιποδιάλυση.
Θαλασσοθεραπείες σώματος, θεραπεία κυτταρίτιδας ραγάδων τοπικού πάχους

ΠΡΟΣΩΠΟ

Βαθύς καθαρισμός προσώπου
Απολέπιση με μικροκρυστάλλους.
- Είναι μια ειδική θεραπεία που:
- Διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων
- Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και την υπερκεράτωση
- Μειώνει τις ρυτίδες και τις ουλές
- Καταπολεμά τα μαύρα στίγματα και τα σημάδια γήρανσης
- Καταπραΰνει κοκκινίλες και ραγάδες.

Θεραπεία με καθαρή βιταμίνη Cαπό τον Dr.Murad
Επαναφέρει την φυσική λάμψη και ακτινοβολία .Ενδυναμώνει την άμυνα του δέρματος απέναντι στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Θεραπεία ακμής
Θεραπεία ματιών
Οξυγονοθεραπεία
Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα χάνει την υγρασία και την δροσιά του, η κυτταρική ανανέωση επιβραδύνεται, η επιδερμίδα λεπταίνει και χάνει τη δύναμή της, η παραγωγή κολλαγόνου ελαττώνεται, οι λεπτές γραμμές έκφρασης και ρυτίδες αρχίζουν να εμφανίζονται με την μέθοδο αυτή παρέχουμε καθαρό οξυγόνο στο δέρμα με προκαθορισμένη πίεση καθώς μπορεί να συνδυαστεί και με καλλυντικά νέας γενιάς. Με την μέθοδο αυτή έχουμε μείωση των γραμμών έκφρασης και των βαθιών ρυτίδων, μείωση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων, βελτιώνεται η αναδόμηση του δέρματος, μειώνονται τα σημάδια γύρανσης και οι επιπτώσεις της ακμής, το δέρμα ενυδατώνεται και αναζωογονείται και ενεργοποιείται η κυτταρική ανανέωση.

Σύσφιξη προσώπου
Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία BTLαντιγήρανση-σύσφιξη.
Είναι η σύγχρονη εναλλακτική μέθοδος της παραδοσιακής ενέσιμης μεσοθεραπείας που βασίζεται στην αρχή της ηλεκροδιαπερατότητας που χρησιμοποιεί ειδικές ηλεκτρικές κυματομορφές οι οποίες επιτυγχάνουν την προσωρινή διάνοιξη των πόρων του δέρματος επιτρέποντας την βαθειά διείσδυση εξειδικευμένων σκευασμάτων. Η διαδερμική διείσδυση επιτυγχάνει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος χάρη στην επαναδόμηση του κολλαγόνου, στην ενυδάτωση και στην σύσφιξη του δέρματος αποτελέσματα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Φωτοανάπλαση
Τις περισσότερες φορές στην αισθητική προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε το δέρμα τοποθετώντας του εξωτερικά επιθέματα (μάσκες, serum κτλ). Η ενεργοποίηση όμως όλων των λειτουργιών εσωτερικά μας δίνει σαφώς καλύτερο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Το ερυθρό φάσμα του φωτός διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει το μεταβολισμό, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και την παραγωγή ινοβλαστών. Η ροή του λεμφικού συστήματος γίνεται καλύτερη και το δέρμα απαλλάσσεται υποδόρια από συσσωρευμένα στοιχεία και τοξίνες που εμποδίζουν την θρέψη του. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή εμφανίζεται ορατή διαφορά στην συνεκτικότητα των ιστών τη σύσφιξη και την μείωση των ρυτίδων.

Μεσοθεραπεία με την μέθοδο FRAXPEEL-αντιγήρανση.
Η μέθοδος fraxpeel είναι μια εύχρηστη μέθοδος αύξησης αυτόλογων κυτταρικών λειτουργιών, εξαιρετικά αποτελεσματική στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Αυξάνει θεαματικά την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών (όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικά) όταν αυτά εφαρμόζονται τοπικά στο δέρμα φτάνοντας στις βαθύτερες στιβάδες και επιτυγχάνοντας θεαματικά αποτελέσματα στο μέγιστο βαθμό. Είναι κατάλληλη για σημάδια ακμής και μικροουλές, βαθίες ρυτίδες, χαλαρό δέρμα, δυσχρωμίες, ραγάδες/ραβδώσεις, διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία, νεοκολλαγονογέννεση, νέοαγγειογέννεση, σύσφιξη, γεροντικές κηλίδες και ενεργοποίηση ινοβλαστών.

Φυτοπίλιγκ GREEN PEEL DR.MED CHRISTINE SCHRAMMEK
Το GREENPEELείναι ένα μείγμα βοτάνων σε σκόνη που αποτελείται από 11 διαφορετικά βότανα τα οποία εμπεριέχουν φυτοκρυστάλους στα κύτταρά τους. Εφαρμόζεται για την απολέπιση του δέρματος σε τρία επίπεδα απαλλάσοντας το απο επίκτητες και γεροντικές βλάβες δίνοντας πίσω την χαμένη του ελαστικότητα και φρεσκάδα. Με το GREENPEEL μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιστατικά όπως: χλόασμα, πανάδες- δυσχρωμίες, ακμή, έντονη σμηγματόροια – λιπαρότητα, φωτογήρανση, γεροντικήγήρανση, ρυτίδες, ουλές από ακμή, ραβδώσεις, επαναπροσδιορισμό του οβάλ, επιδερμική χαλάρωση προσώπου – σώματος.

Λεμφικό Drainage

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Μασάζ, Μακιγιάζ, Αποτρίχωση, Ριζική Αποτρίχωση, Καθαρισμός Προσώπου, Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Massage, Αισθητική, Αποτρίχωση με κερί, Αποτρίχωση Προσώπου, Ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών, Κέντρο Αισθητικής, Μόνιμο Μακιγιάζ, Νυφικό Μακιγιάζ, Ημιμόνιμο Μανικιούρ, Περιποίηση Νυχιών
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος