Rania's Beauty Institute

Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη (χάρτης)
Τηλ.: 2310244546
Ιστοσελίδα: http://www.raniasbeauty.gr/
Υπεύθυνος: Ράνια Κυπραίου
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ... ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ!!! ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ & ΑΝΩΔΥΝΑ! Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΧΗΜΕΙΑΣ 2003!!! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ, ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!

Κυτταρίτιδα – τοπικό πάχος. Υπάρχει λύση…
Οκτώ στις δέκα γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα κυτταρίτιδας. Είναι μία κατάσταση που απασχολεί ακόμα και τις πιο λεπτές γυναίκες! Η ύπαρξή της οφείλεται στην κακή τοπική αιμάτωση, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα εκείνης της περιοχής να μην τρέφονται καλά. Έτσι ο οργανισμός αντί να αναδομεί και να καίει το λίπος, το στέλνει να αποθηκευτεί στα λιποκύτταρα εκείνα που έχουν περισσότερη ανάγκη για να τραφούν. Η αφύσικη αυτή συσσώρευση λίπους (λιποδυστροφία) οδηγεί τα συγκεκριμένα λιποκύτταρα να αυξάνουν σε όγκο, με αποτέλεσμα να συμπιέζουν τα αγγεία, να εμποδίζουν τις ανταλλαγές ουσιών και να επιδεινώνουν τα προβλήματα της μικροκυκλοφορίας.

Κυτταρίτιδα λοιπόν και τοπικό πάχος τις περισσότερες φορές συνυπάρχουν:
Δύο προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με κατάλληλα πρωτόκολλα θεραπειών!

Θεραπείες πολύ γρήγορες και αποτελεσματικές είναι:
Α. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία (Νόμπελ Χημείας 2003).
Πρόκειται για μη χειρουργική διαδικασία, που γίνεται γρήγορα και ανώδυνα από έμπειρες και εκπαιδευμένες αισθητικούς. Δυναμικά πρωτόκολλα που ήδη εφαρμόζονται από πλαστικούς γιατρούς αισθητικής του εξωτερικού (1952) εδώ η θεραπεία είναι σχεδόν μόνιμη και ίσως δεν χρειαστεί επανάληψη στα επόμενα χρόνια, αλλά να προτιμηθεί το πρωτόκολλο συντήρησης από την ενδιαφερόμενη.

Β. Η δεύτερη θεραπεία που έχει άμεσα - εμφανή αποτελέσματα είναι ενδοδερμία.
Εδώ μιλάμε για το μηχανικό μασάζ που σε 20 περίπου επισκέψεις αλλάζετε... νούμερο στα ρούχα σας. Το κόστος ανά συνεδρία είναι χαμηλό και ταυτόχρονα αντιμετωπίζει τοπικό πάχος (κοιλιά - πόδια), κυτταρίτιδα και σύσφιξη!! Τίποτα δεν είναι αδύνατον!!!

Με εκτίμηση, Η αισθητικός, Ράνια Κυπραίου

Θεραπείες Προσώπου
Η ηλικία της ταυτότητας δεν ανταποκρίνεται πάντα στη βιολογική ηλικία του ατόμου. Η αμέλεια, η άγνοια και η κακή φροντίδα του δέρματος επισπεύδουν τη διαδικασία γήρανσης του. Τα αίτια της Γήρανσης είναι πολλαπλά! Η φθορά όμως που οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες είναι αναστρέψιμη! Καθώς μπορούμε να προλάβουμε και να την καθυστερήσουμε. Ο Βασικότερος κανόνας αντιμετώπισης της φυσιολογικής αυτής φθοράς είναι: η πρόληψη της.

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (60 min)
Το δέρμα που δεν το φροντίζουμε γερνά και μαζεύει ρύπους, δημιουργώντας ρυτίδες και σημάδια. Για να αντιμετωπίσετε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση, πρέπει να κάνετε ότι είναι δυνατό για να διατηρείτε το δέρμα σας καθαρό και υγιές. Ο βαθύς καθαρισμός περιλαμβάνει: εξαγωγή σμήγματος με ατμό, peeling, χαλαρωτικό μασάζ και μάσκα ενυδάτωσης, χωρίς τον παραμικρό ερεθισμό του δέρματος.
Άμεση ανανέωση και αναζωογόνηση!

ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ (60 min)
Η πρώιμη γήρανση έχει σαν σύμπτωμα το χαλαρό τόνο τον αποχρωματισμό (λεκέδες) και τις ρυτίδες. Αυτά μπορεί να είναι αποτελέσματα διαφόρων παραγόντων που αποκαλούμε "εχθρούς " του δέρματος, και που μερικές φορές δημιουργούν σοβαρές και ανεπανόρθωτες βλάβες!! Η Μικροδερματοαποξεση, με κρυστάλλους θα ξυπνήσει τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος σας! Ένα μηχανικό πίλινγκ με εμφανή αποτελέσματα. Ελαττώνει και προλαμβάνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, προάγοντας την κυτταρική ανανέωση. Βοηθάει σημαντικά στην εξαφάνιση διάφορων μικροατελειών του δέρματος όπως: Σημάδια ακμής, Μαύρα στίγματα, Πανάδες, Κοκκινίλες, Ραγάδες, Γεροντικές κηλίδες και μείωση του μεγέθους των πόρων. (Η μέθοδος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, αφήνοντας στο τέλος μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας).

ΑΓΩΓΗ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ
Ευρυαγγείες είναι μικροσκοπικές, αραχνώδεις γραμμές που συνήθως είναι εμφανείς σε λεπτό ντελικάτο δέρμα. Συνήθως εμφανίζονται γύρω από τη μύτη και πάνω στα μάγουλα, αλλά μπορεί να παρουσιαστεί και σε άλλες περιοχές του προσώπου. Τα περισσότερα άτομα που δημιουργούν ευρυαγγείες είναι ανοιχτόχρωμα, με λεπτό δέρμα που συνήθως καίγονται εύκολα από τον ήλιο ή σπάει από το κρύο, ξηρό καιρό. Οι Βρετανοί, οι Σκανδιναβοί και οι Βορειοευρωπαίοι διατρέχουν περισσότερο κίνδυνο αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επιταχύνουν τη εμφάνιση της ευρυαγγείας ακόμη και σε φυσιολογικό, υγιές, δέρμα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα στοιχεία του δέρματος μας που έχουμε κληρονομήσει, μπορούμε όμως να πάρουμε σωστές προφυλάξεις. Μια θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα, χωρίς πόνο ή κάποιο ερεθισμό! Οι ευρυαγγείες εξαφανίζονται τη ίδια στιγμή, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο και σώμα!! Το κόστος αλλά και ο χρόνος της συνεδρίας καθορίζετε ανάλογα με την έκταση της περιοχής.

ΑΓΩΓΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ - WHITENING THERAPY (MELLA WHITE)
To φαινόμενο της Υπερμελάγχρωσης.
Η δυνατή ηλιακή ακτινοβολία, οι ορμονικές διαταραχές (π.χ. χλόασμα) μπορεί να έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα σε ένα απροστάτευτο δέρμα. Η ανάπτυξη της μελανίνης, η εξέλιξη των ελεύθερων ακτινοβολιών, η έλλειψη ενυδάτωσης, έχουν σαφώς σαν αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Η θεραπεία Mella white cosmelan therapy, στοχεύει στην μεγαλύτερη δυνατή διόρθωση των καφέ κηλίδων (μελαγχρωματικες κηλίδες) έως 90% με απόλυτη επιτυχία! Ρυθμίζει την σύνθεση της μελανίνης για να ελαχιστοποίηση τις πιθανές βλάβες ακόμη και μετα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι το χρώμα του δέρματος επανέρχεται στα φυσιολογικά του επίπεδα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ, «ΑΚΑΘΑΡΤΑ» ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΑ ΜΕ ΑΚΜΗ THE ACTIVE CLEARING TREATMENT
Τα λιπαρό, ιδιαίτερα ακάθαρτο δέρμα και το δέρμα με ακμή αποτελούν ένα από τα πιο συνήθη προβλήματα στην αισθητική.

Η DR. CHRISTINE SCHRAMMEK σας δίνει τώρα τη δυνατότητα, να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα, παρουσιάζοντας αυτή τη νέα θεραπεία. Μια αποτελεσματική θεραπεία που προλαμβάνει τις τρεις αίτιες μόλυνσης της επιδερμίδας που προκαλούν τα προβλήματα της ακμής. (Σμηγματόρροια, Θυλακίωση Υπερκεράτωση, Διείσδυση μικροβίων που σχηματίζουν βλάβες όπως φλύκταινες κ.τ.λ)
Η θεραπεία αποτελείται από ένα συνδυασμό μαλακών και μη επιθετικών προϊόντων με πλούσια ενεργά συστατικά και θρεπτικές ιδιότητες. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ
Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΒΑΘΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ (ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ).
Η μέθοδος φυτικού πήλινγκ της Dr MED. SCHRAMMEK ειναι:
Μοναδική, Φυσική, Ιατρικά ανεπτυγμένη. Βασίζετε σε φυτά και βότανα. Εφαρμόζετε σε ολόκληρο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία για περισσότερο από 50 χρόνια.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ

THE ANTI-STRESS TREATMENT
Πρωτότυπη και ιδιαίτερη θεραπεία με καταπραϋντικές και αγχολυτικές επιδράσεις. Ανακουφίζει τις επιδερμίδες που παρουσιάζουν ευαισθησίες, κοκκινίλες και ερεθισμούς. Συσφίγγει τα τριχοειδή αγγεία απομακρύνοντας την γενική ερυθρότητα που εμφανίζουν οι ευαίσθητες επιδερμίδες. Αυξάνει την άμυνα του δέρματος στους εσωγενείς και εξωγενείς παράγοντες. Παράλληλα ο συνδυασμός των φυτικών προϊόντων και των βοτάνων, με την αγχολυτική του δράση, καταπολεμά το stress, και προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση.

Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ THE POWER NECK LIFTING TREATMENT
Αναγέννηση - Αντιγήρανση - Σύσφιξη - Ομορφιά!
Οι μοναδικές ιδιότητες των Green Peel Herds - τα ειδικά βότανα που χρησιμοποιούντα στη μέθοδο βαθιάς απολέπισης, είναι τώρα στην υπηρεσία φροντίδας του λαιμού. Ο λαιμός είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος και δέχεται πολύ γρήγορα τις επιπτώσεις του χρόνου. Η περιποίηση και η φροντίδα του είναι επιτακτική και απαραίτητη. Η νέα πρωτοποριακή θεραπεία της DR. CHRISTINE SCHRAMMEK, THE POWER NECK LIFTING TREATMENT προσφέρει Αναγέννηση, Αντιγήρανση, Σύσφιξη και ομορφιά στο λαιμό.

ENDERMOLIFT
Η ενδοδερμία στο πρόσωπο αποτελεί εξέλιξη της θεραπείας endermologie (λιπομασάζ) στο σώμα. Η τεχνική αυτή αντιγήρανσης, αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, εξαλείφοντας έτσι τα σημάδια της γήρανσης. Βασικό χαρακτηριστικό της μεθόδου είναι ότι πραγματοποιεί μηχανική διέγερση του κολλαγόνου με 100% φυσικό τρόπο. Η θεραπεία αναζωογονεί την κουρασμένη όψη του προσώπου, που προκαλεί το στρες, το κάπνισμα, αλλά και άλλοι λόγοι, επιφέροντας οξυγόνωση στο δέρμα. Επίσης η εξιδανικευμένη θεραπεία ματιών Eyelift treatment μειώνει αισθητά τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, αποσυμφορεί τα πρησμένα μάτια και ταυτόχρονα συσφίγγει το δέρμα, σβήνει τους μαύρους κύκλους. Τέλος στοχεύει σε κάθε λεπτή ρυτίδα και την ξαναγεμίζει με φυσικό τρόπο εκ των έσω. Το Endermolift αποτελεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ (διάρκειας 40' λεπτών).
Η κάθε εφαρμογή διαρκεί από 15' έως 40' λεπτά (αναλόγως την θεραπευμένη περιοχή), ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα θεραπείας αποτελείται συνήθως από 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα.

FRAXPEEL, ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ BOTTOX
Μια μέθοδος που αυξάνει δραστικά την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών της Μεσοθεραπείας που εγχύουμε στο δέρμα, για την άμεση βελτίωση αλλά και την πρόληψη της φυσικής γήρανσης! Το fraxpeel είναι μια ατομική συσκευή που προκαλεί νυγμούς (αυτοτραυματισμό) στην κερατίνη στιβάδα, και στο χόριο του δέρματος.
Αντιμετωπίζει:
Σύσφιξη του δέρματος (οβάλ, μάτια, χείλη, ρυνοπαρειές).
Αντιρυτιδική δράση.
Τόνωση του δέρματος.
Μείωση των ουλών της ακμής.
Μείωση των ραβδώσεων (χρόνος συνεδρίας 30 min).

ΒΙΟΜΟΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, FACE- MESOLIFTING (MESOTHERPY)
Μια ισχυρή Αγωγή που διεγείρει και ανανεώνει τα κύτταρα.
Αναπλάθει το δέρμα, βελτιώνει το οβάλ του προσώπου σημαντικά, αλλά και τις ρυτίδες έκφρασης, δίνοντας υγιή λάμψη.

Αυτό επιτυγχάνετε με την βοήθεια ενός mesogun ( ένα μηχάνημα σαν πιστόλι ). Το mesogun λειτουργεί πολύ γρήγορα και επαναληπτικά ελαχιστοποιώντας τον πόνο με τη χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας μήκους 4 χιλιοστών. Η θεραπεία για το πρόσωπο διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά και το άτομο μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο λαιμό, στο ντεκολτέ, και στη περιοχή των ματιών με εξίσου καλά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα και οπωσδήποτε μακροπρόθεσμα, διότι λειτουργεί θεραπευτικά, προληπτικά και αθροιστικά.

Βασικά συστατικά της μεσοθεραπείας είναι το υαλουρονικό οξύ (μη δικτυωτό) που έχει την ιδιότητα να δεσμεύει τα μόρια του νερού και να τα συγκρατεί στη επιδερμίδα, συμβάλλοντας έτσι στην ανάκτηση του σφρίγους και της ελαστικότητας της.
Μετά την ηλικία των 25-30 χρονών η ύπαρξη υαλουρονικού οξέως μειώνετε δραστικά, ως εκ τούτου το δέρμα αφυδατώνετε, γίνετε πιο άτονο και παρουσιάζονται οι πρώτες μικρές ρυτίδες. Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος στην βασική στοιβάδα του δέρματος συμπληρώνουμε και αντισταθμίζουμε την μείωση αυτή. Το υαλουρονικό οξύ έχει αποδειχτεί επίσης ότι συμβάλλει στην αύξηση της παράγωγης ινοβλαστών και κατ' επέκταση κολλαγόνου και ελλαστίνης.

Η καφεΐνη αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος και διεγείρει την λειτουργία των τριχοειδών αγγείων. Σε πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα στους καπνιστές δεν αιματώνονται σωστά με συνέπεια ένα χλωμό και άτονο δέρμα. Επίσης η κακή κυκλοφορία του αίματος συνεπάγεται με την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Μέσω της έγχυσης λοιπόν και την αύξηση κυκλοφορίας, το δέρμα γίνετε σφριγηλό, αποκτά υγιές χρώμα και αποκαθίστανται σιγά σιγά η όψη της φλούδας πορτοκαλιού.

Το γλυκολικό οξύ το λαμβάνουμε από ζαχαροκάλαμο και όταν χρησιμοποιείτε επιφανειακά, της επιδερμίδας, έχει κερατολυτική και αναπλαστική δράση. Με την έκχυση του γλυκολικού, μέσω της μεσοθεραπείας, επιταχύνεται η απομάκρυνση των γερασμένων κυττάρων, αποφεύγοντας έτσι την υπερκεράτωση του δέρματος. Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες, έχοντας έτσι παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την καλύτερη ύφη του δέρματος. Η διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE) είναι ένα συστατικό που υπάρχει στον οργανισμό μας. Το παράγωγο αυτού, βοηθά στην ανθεκτικότητα της μεμβράνης των κυττάρων και εμποδίζει την γήρανσης τους. Η ουσία (DMAE) υπάρχει σε διάφορα ειδή ψαριών π.χ σολομός, σαρδέλα κ.α. Είναι 10 φορές πιο δυνατό αντιοξειδωτικό από την βιταμίνη c, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και την Hydroxid- Radical, την όποια η βιταμίνη c δεν μπορεί να καταστρέψει. Παράλληλα βοήθα στην μείωση του ενζύμου Tyrosinase το οποίο είναι υπεύθυνο για την δημιουργία δυσχρωμιών στο δέρμα.

Το κόστος διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δραστικές ουσίες που εγχύουμε σε κάθε θεραπεία.

Θεραπείες Σώματος
ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
Tεχνική μάλαξης που εστιάζεται στα λεμφικά αγγεία, τους λεμφικούς αδένες και το λεμφικό υγρό, με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση και ανακούφιση του λεμφικού συστήματος.
Το λεμφικό σύστημα είναι ουσιαστικό σαν σύστημα αποβολής του σώματος από τα βακτηρίδια και τις τοξίνες. Οι κορεσμένες διαβάσεις της λέμφου μπορούν να προκαλέσουν ανισορροπία, πόνους, και συμπτώματα όπως τη γρίπη.
Το λεμφικό μασάζ βοηθά να βγάλει από το αδιέξοδο το λεμφικό σύστημα. αυτή η μορφή μασάζ βοηθά το σώμα για να θεραπευθεί από πολλές κοινές ασθένειες. Όπως με τα περισσότερα μασάζ, είναι ζωτικής σημασίας να καταναλωθεί σημαντική ποσότητα νερού μετά από ένα λεμφικό μασάζ. Κύριος στόχος της λεμφικής μάλαξης είναι η διέγερση των λεμφαδένων με ειδικές τεχνικές, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.

Tο Λεμφικό Μασάζ βοηθά:
Κυτταρίτιδα, Τοπικό Πάχος, Πρησμένες Γάμπες, Δερματολογικά Προβλήματα, Πρόληψη Ρυτίδων, Απλή Ακμή, Βελτίωση Ουλών μετά από αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις, Λεμφοιδήματα και φλεβικά οιδήματα, Τραύματα, Χρόνιες Φλεγμονές, Παθήσεις του Πεπτικού, Κατακράτηση Υγρών, Παθήσεις του Συνδετικού Ιστού (ρευματισμοί, αρθρίτιδες, αρθροπάθειες), Νευρολογικά Προβλήματα, Παθήσεις Ω/λα και Οφθαλμολογικές, Ημικρανίες, στρες, Αϋπνίες.
Χρόνος θεραπείας 40' λεπτά

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η ηλεκτροθεραπεία, είναι μια ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζετε τοπικά στα σημεία που επιθυμούμε. Μέσω ηλεκτροδίων, διοχετεύετε χαμηλής τάσης ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής, και μέσω της κίνησης των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών. Η πιο διαδεδομένη εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, που μειώνει επιτυχώς αυτό το φαινόμενο. Ο λόγος είναι ότι η κυτταρίτιδα είναι λιποσώματα, δηλαδή λιπώδης ιστός που βρίσκετε εγκλωβισμένος στα τοιχώματα του συνδετικού ιστού, δημιουργώντας τοπική συσσώρευση πάχους. Επειδή ιδίως το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι τοπικό, η ηλεκτροθεραπεία είναι ο κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισης αφού δρα τοπικά, κάτι που δεν μπορεί να κάνει η φυσική εκγύμναση. Φανταστείτε την ηλεκτροθεραπεία σαν ένα συνεχές μασάζ που δραστηριοποιεί τους μύες χωρίς όμως να δημιουργεί πιέσεις στο δέρμα. Τα γενικότερα θεραπευτικά αποτελέσματα της ηλεκτροθεραπείας είναι θερμικά, φυσικοχημικά και νευροφυσιολογικά. Η ηλεκτροθεραπεία εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο εφαρμογών που στηρίζονται σε παραδεκτές επιστημονικά αρχές και γνώσεις πάνω στη βιολογία, τη φυσική, και τη χημεία. Λειτουργεί ευεργετικά στο λεμφικό, αγγειακό, αρτηριακό, και μυϊκό σύστημα.

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Άμεση απώλεια τοπικού πάχους (πόντοι), Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Ενίσχυση λεμφικής λειτουργίας, Ενίσχυση κυκλοφοριακής λειτουργίας.
Χρόνος θεραπείας 30' λεπτά

ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΑ - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΧΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΟΣΤΟΥΣ !!!!, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!!!!
Η ενδοδερμία ή λιπογλυπτική είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας στις θεραπείες του σώματος. Επιτυγχάνουμε επαναδιαμόρφωση της επιφάνειας της επιδερμίδας, την αύξηση του μεταβολισμού στον λιπώδη ιστό και τη μείωση του όγκου των λιποαποθηκών!
Έχουμε δηλαδή μη επεμβατική λιπογλυπτική, που περιλαμβάνει έντονο μηχανικό μασάζ με vacuum, με ειδικές βεντούζες. Βοήθα στην αποβολή τοξίνων, το δέρμα γίνετε λείο, εξαφανίζετε η κυτταρίτιδα, ενώ παράλληλα έχουμε σύσφιξη των ιστών. Η θεραπεία ενδείκνυται για:
Διάσπαση κυτταρίτιδας, Λιποδιαλυτή, Μείωση πόντων, Σύσφιξη, Βελτιώσει κυκλοφοριακών προβλημάτων, Βελτίωση υφής του δέρματος, Ιδανικό για μηρούς, γόνατα, κοιλιακή συσσώρευση πάχους.
Χρόνος θεραπείας 40' λεπτά

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΧΗΜΕΙΑΣ 2003
Το 95% των γυναικών αντιμετωπίζει πρόβλημα κυτταρίτιδας και συσσώρευσης λίπους, κυρίως στους μηρούς, γόνατα, γλουτούς, και κοιλιακής χώρας. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα εξελιγμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς λιποδιαλυτικών ουσιών, χωρίς την χρήση ενέσεων και χωρίς επιπλοκές. Με τη χρήση των δραστικών ουσιών, φθάνουμε στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, ενώ με την βοήθεια μια συσκευής σπάμε την κυτταρική μεμβράνη των λυποκυττάρων. Η μέθοδος ενδείκνυται για κάθε ηλικία και για οποιοδήποτε σημείο του σώματος, από το σύνηθες πρόβλημα της περιφέρειας και της κοιλίας μέχρι τις γάμπες, τα μπράτσα και το πηγούνι.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;
ΝΑΙ! Γιατί επιτυγχάνετε οριστική διάλυση του λίπους με σαφή μείωση των λιποαποθηκών. Ακόμα και αν κάποιος με την πάροδο του χρόνου πάρει επιπλέον βάρος, η κατανομή του λίπους θα είναι ομοιόμορφη χωρίς επιλεκτική εναπόθεση στα σημεία του σώματος που έχουν ήδη υποβληθεί σε θεραπεία. Ο αριθμός των συνεδρίων εξατομικεύεται ανάλογα με την περίπτωση. Για παράδειγμα μια θεραπεία τοπικού πάχους - κυτταρίτιδας απαιτεί από 12-16 συνεδρίες.

Μεσοθεραπεία
Χρόνος θεραπείας 30' λεπτά. Το κόστος διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δραστικές ουσίες που εγχύουμε σε κάθε θεραπεία.
LipoX - ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ, Η ΛΥΣΗ... ΣΤΗΝ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ!

Πως λειτουργεί το σύστημα Cavitation;
Οι υπέρηχοι σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων μεταξύ 20 & 70kHz, είναι ικανοί να προκαλέσουν ένα φαινόμενο που είναι γνωστό με την ονομασία Cavitation (σπηλαίωση).
Η τεχνική βασίζεται στην ιδέα της επιλεκτικής καταστροφής των λιποκυττάρων μέσω του φαινομένου τήξεως, η οποία επιτυγχάνεται με το συντονισμό της ποσότητας του νερού, που περιλαμβάνεται μεταξύ των λιποκυττάρων. Οι υπέρηχοι χαμηλής συχνότητας που παράγει το LIPO Χ προκαλούν στα σημεία που έχουν προεπιλεγεί τον σχηματισμό αυξημένων ποσοτήτων υγροποιημένων φυσαλίδων αέρα, οι οποίες οδηγούνται σε εξαναγκασμένη ταλάντωση ως προς το μέγεθος και το σχήμα τους. Οι φυσαλίδες αυτές διογκώνονται και τελικά εκρήγνυνται, απελευθερώνοντας ενέργεια ικανή να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων. Με τη διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης απελευθερώνονται ουσίες που απομακρύνονται από το φλεβικό και λεμφικό σύστημα. Με αυτή την επιλεκτική καταστροφή της κυτταρικής λιπώδους μάζας, επιτυγχάνονται αλλαγές στο περίγραμμα και μείωση της τοπικής συσσώρευσης λίπους, επιφέροντας μείωση πόντων, βελτίωση της κυτταρίτιδας, ομαλοποίηση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας και απώλεια τοπικού πάχους, με άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα.
Συνδυάζεται ιδανικά με την ενδοδερμία και τη μεσοθεραπεία, δίνοντας ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αντιμετωπίζει:
Τοπικό πάχος, Κυτταρίτιδα, Αδυνάτισμα, Μείωση πόντων
Χρόνος θεραπείας 40' λεπτά

Φυτικό Πίλινγκ
Περισσότερα από 35 έτη εμπειρίας. Σε 5 μέρες νέο δέρμα με την πρωτοποριακή θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα, το Green Peel, η πρωτότυπη μέθοδος της Dr. Med Christine Schrammek - Drusio. Με μόνιμα θεαματικά αποτελέσματα! Το φυτικό πίλινγκ (Green Peel Deep Phytopeeling) εφαρμόζεται σε 1600 Ινστιτούτα Αισθητικής σε 40 χώρες. Οι τελευταίες έρευνες Αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος μειώνεται κατά 80% σε άτομα που εφαρμόζουν τακτικά peeling μεσαίου βαθμού. Το Green Peel είναι μία βιολογική μέθοδος, αναπτυγμένη βάσει της ιατρικής, η οποία εφαρμόζεται παγκοσμίως για την απολέπιση του δέρματος χρησιμοποιώντας μόνο φυτικά προϊόντα. Χωρίς κανένα χημικό ή συνθετικό συστατικό αποτελεί ασφαλή μέθοδο απολέπισης, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψει ο ασθενής τις επαγγελματικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις.

Αντιμετωπίζει άμεσα σε πρόσωπο και σώμα:
Ακμή, Δέρμα με πανάδες, Μεγάλοι πόροι, Πρόωρη γήρανση του δέρματος, Ρυτίδες, Ουλές (χειρουργικές, ακμής, κλπ), Ραγάδες εγκυμοσύνης, Κυτταρίτιδα, Χαλαρότητα στην κοιλιά, στα μπράτσα και τους μηρούς, Καθαρά Φυτικό χωρίς χημικές ουσίες. Τέλος η πρόωρη γήρανση και η χαλάρωση του δέρματος ή οι πανάδες! Καιρός για ένα άψογο, καθαρό, λείο, ανανεωμένο δέρμα - ένα όνειρο που για να πραγματοποιηθεί αρκεί μόνο η βοήθεια της φύσης. Η ιδιαιτερότητα του Green Peel δεν συνίσταται μόνο στην απόλυτη φυσική βάση και τα άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα. Η θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα, το Green Peel, μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες και να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο καθώς και στην πλάτη, την κοιλιά, τα μπράτσα και τους γλουτούς. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους απολέπισης όπως Οξύ της Βιταμίνης Α, χημικά απολεπιστικά και Δερμοαπόξεση, το Green Peel έχει τα ίδια αποτελέσματα ενώ είναι πολύ καλύτερο όχι μόνο γιατί σαν φυσικό προϊόν δεν έχει παρενέργειες αλλά και γιατί τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 5 ημέρες, από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

Εμφανής βελτίωση της υφής του δέρματος μετά την εφαρμογή. Δύσκολα προβλήματα θα χρειαστούν επαναληπτικές θεραπείες Green Peel. Το φυτικό μίγμα του Green Peel παρασκευάζεται από: βότανα, φύκια, ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες. Η θεραπεία συνίσταται στην απορρόφησή του από το δέρμα μετά από ειδικό μασάζ από έμπειρους αισθητικούς. Έπειτα ακολουθεί μια ελαφριά απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος που οφείλεται σε μικροσωματίδια (φυτοκρυστάλλους) που περιέχουν τα βότανα.

Με τον τρόπο αυτό ερεθίζεται η ζώνη ανάπτυξης του δέρματος και δημιουργεί νέα κύτταρα. Υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία αίματος στο δέρμα με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η προμήθεια οξυγόνου και ο μεταβολισμός. Λίγες μέρες αργότερα το δέρμα απολεπίζεται.Εμφανής βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος της πλάτης και της κοιλιάς καθώς και των μπράτσων και των γλουτών.

Μεσοθεραπεία
Η μεσοθεραπεία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από το Γάλλο Μichel Pistor το 1952 και αναγνωρίστηκε από τη Γαλλική Ιατρική Ακαδημία , ως θεραπευτική μέθοδος το 1987. Ειδικά στην Αισθητική Ιατρική η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται για τον εμπλουτισμό του δέρματος με βιταμίνες , αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα τα οποία τρέφουν το δέρμα, το αναζωογονούν, προωθούν την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και οξυγονώνουν τα κύτταρα. Αν προστεθεί και υαλουρονικο οξύ στο παραπάνω μείγμα κρατά το νερό στους ιστούς, με αποτέλεσμα τη βαθειά ενυδάτωση του δέρματος. Έτσι διατηρείται υγιές και αστραφτερό μειώνοντας και προλαμβάνοντας τις φθορές από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος. Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Μια ειδική συσκευή, η οποία επιτρέπει την ταχεία επαναλαμβανόμενη έγχυση δραστικών ουσιών, σε όλη την επιφάνεια του δέρματος, στην περιοχή του προσώπου ή του σώματος που εφαρμόζεται η θεραπεία.

Μπορεί να εφαρμοστεί ως πρόληψη αλλά και ως αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων και γενικά όπου υπάρχει ανάγκη. Η ίδια τεχνική εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στην άμεση καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας.

Υαλουρονικό οξύ στο ανθρώπινο σώμα. Ανάπλαση προσώπου Mesolifting

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια βασική ουσία του δέρματος. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που είναι κύριο συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος. Έτσι ως φυσικό προϊόν δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα αλλεργίας ή άλλων ανεπιθύμητων ενεργειών σε όποια μορφή και αν χρησιμοποιείται.
Στην ηλικία των 40 χρόνων, η ποσότητα του έχει ήδη υποδιπλασιαστεί. Μετά το εξηκοστό έτος παραμένει μόνο ένα ποσοστό περίπου 10% της αρχικής ποσότητας.
Το υαλουρονικό οξύ ελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς, επιβραδύνει την διάχυση του νερού από το χόριο προς την επιδερμίδα αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος, μεταφέρει πρωτινές, αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες, αποτρέπει την μετατροπή του διαλυτού κολλαγόνου σε αδιάλυτο και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.
Χρησιμοποιείται με άριστο και αποτελεσματικό τρόπο στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και στη σύσφιξη προσώπου (mesolifting). Αυτό συμβαίνει γιατί το υαλουρονικό οξύ επιταχύνει την ανάπλαση και επούλωση του δέρματος, μειώνεται έτσι ο χρόνος ανάρρωσης και ελαχιστοποιούνται τυχόν παρενέργειες.
Γενικά λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές, δοκιμασμένο και αξιόπιστο υλικό με όποιο τρόπο ή μορφή και αν χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση ή βελτίωση προβλημάτων του δέρματος.
Ενδεικτικά απαιτούνται 6-8 συνεδρίες (ανά εβδομάδα) για να έχουμε το ποθητό αποτέλεσμα σε πρόσωπο ή σώμα.

Περιοχές που ενδείκνυται η θεραπεία: σε οποιαδήποτε περιοχή υπάρχει αισθητικό πρόβλημα.
Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας
Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης (περιοχή κοιλιάς)
Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης & Κυτταρίτιδας

Φωτοαποτρίχωση
Η Δύναμη του Φωτός στη μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Ασφαλής και Γρήγορη Αποτρίχωση με Μόνιμα αποτελέσματα σε λίγες επισκέψεις!!! Για δέρμα λείο και απαλό με την πιο αξιόπιστη και επιστημονική μέθοδο Φωτόλυσης τελευταίας γενιάς Quanta System!!!

Οι τρίχες είναι κεράτινοι σχηματισμοί που εκφύονται από τους σμηγματογόνους θύλακες και πρωταρχικός τους σκοπός είναι να μας προστατεύουν από το κρύο. Κάθε τρίχα αποτελείται από το στέλεχος, δηλαδή το τμήμα που βρίσκετε εκτός δέρματος και τη ρίζα, που είναι μέσα στο δέρμα και καταλήγει σε ένα παχύτερο άκρο, το βολβό. Κάθε τρίχα διανύει μέσα στο θύλακα της ένα κύκλο ζωής που αποτελείται από τρία σταδία.
1ο στάδιο: είναι το αναγενες στάδιο, στο όποιο η τρίχα γεννιέται στη βάση του θύλακα από τη θηλή του χορίου. Αυτή είναι η γεμάτη τριχοειδή αγγεία κα μαζί με τα μητρικά κύτταρα της βασική στοιβάδας της επιδερμίδας που την περιβάλλουν, τρέφει την τρίχα και την βοήθα να αναπτυχτεί.
2ο στάδιο: είναι το καταγενες στάδιο, στο όποιο ο βολβός της τρίχας αποκόπτετε από την θηλή και η τρίχα παίρνει την ανοδική της πορεία προς την τελική πτώση.
3ο στάδιο: είναι το τελογενες στάδιο, που η τρίχα ολοκληρώνει τον κύκλο της ζωής της και πέφτει. Όταν η τρίχα βρίσκετε το στάδιο αυτό, μια άλλη έχει ήδη γεννηθεί στο ίδιο θυλάκιο και να πάρει την θέση της.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΕΣ

Αποτρίχωση και ορμόνες .Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι η τριχοφυΐα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ορμονικό μας σύστημα. Οι ορμόνες θα πρέπει να είναι στα φυσιολογικά πλαίσια και σε μια ισορροπία μεταξύ τους. Αν για οποιοδήποτε λόγο τα ανδρογόνα είναι περισσότερα από το κανονικό, αμέσως τα οιστρογόνα πέφτουν. Η ανισσόροπα των ορμονών εκδηλώνετε πάνω στο δέρμα είτε με αυξημένη τριχοφυΐα, είτε με πανάδες ( στην εγκυμοσύνη), είτε με ακμή.
Οι ορμονοεξαρτωμενες περιοχές μια γυναικάς είναι το πηγούνι, ο λαιμός και γενικά το πρόσωπο, λιγότερο επηρεάζετε η κοιλία και τα χεριά. Το πρώτο μέρος όμως που βλέπουμε τρίχες είναι το πιγούνι.
Κατά την εφηβεία, σχεδόν πάντα, όταν τα κορίτσια θα δουν τις πρώτες τους τρίχες στο πρόσωπο τις πειράζουν είτε με τσιμπιδάκι, είτε με κερί είτε τελικά τις κόβουν με ψαλίδι ή στην χειρότερη χρησιμοποιούν αποτριχωτική κρέμα. Όλες οι παραπάνω μέθοδοι επηρεάζουν πολύ αρνητικά την τριχοφυΐα. Συνήθως αυξάνονται οι τρίχες και χοντραίνουν .Σε πολύ σοβαρή και εκτεταμένη τριχοφυΐα δεν είναι δυνατόν να κάψουμε τρίχα τρίχα. Γι΄ αυτό ξεκινάμε κάποιες συνεδρίες με φωτόλυση μειώσουμε την πυκνότητα και την ποσότητες των τριχών και στη συνεχεία εφαρμόζουμε την ριζική μέθοδο για τις τρίχες που επιμένουν.

Πιο γρήγορη και ανώδυνη από ποτέ για όλους τους τύπους δέρματος σε οποιαδήποτε περιοχή επιθυμείτε.

Ενδεικτικές περιοχές:
Άνω χείλος, Γραμμή κοιλιάς, Γραμμή στήθους, Μπικίνι 50, Αντρικοί ώμοι και αυχένας.
(Οικονομικά πακέτα φωτοαποτρίχωσης για γυναίκες και άντρες)

Αποτρίχωση
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΕΣ
Αποτρίχωση και ορμόνες .Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι η τριχοφυΐα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ορμονικό μας σύστημα. Οι ορμόνες θα πρέπει να είναι στα φυσιολογικά πλαίσια και σε μια ισορροπία μεταξύ τους. Αν για οποιοδήποτε λόγο τα ανδρογόνα είναι περισσότερα από το κανονικό, αμέσως τα οιστρογόνα πέφτουν. Η ανισσοροπία των ορμονών εκδηλώνεται πάνω στο δέρμα είτε με αυξημένη τριχοφυΐα, είτε με πανάδες ( στην εγκυμοσύνη), είτε με ακμή.
Οι ορμονοεξαρτώμενες περιοχές μια γυναικάς είναι το πηγούνι, ο λαιμός και γενικά το πρόσωπο, λιγότερο επηρεάζεται η κοιλιά και τα χεριά. Το πρώτο μέρος όμως που βλέπουμε τρίχες είναι το πηγούνι.
Κατά την εφηβεία, σχεδόν πάντα, όταν τα κορίτσια θα δουν τις πρώτες τους τρίχες στο πρόσωπο τις πειράζουν είτε με τσιμπιδάκι, είτε με κερί είτε τελικά τις κόβουν με ψαλίδι ή στην χειρότερη χρησιμοποιούν αποτριχωτική κρεμά. Όλες οι παραπάνω μέθοδοι επηρεάζουν πολύ αρνητικά την τριχοφυΐα. Συνήθως αυξάνονται οι τρίχες και χοντραίνουν .Σε πολύ σοβαρή και εκτεταμένη τριχοφυΐα δεν είναι δυνατόν να κάψουμε τρίχα τρίχα. Γι΄ αυτό ξεκινάμε κάποιες συνεδρίες με φωτόλυση για να μειώσουμε την πυκνότητα και την ποσότητα των τριχών και στη συνεχεία εφαρμόζουμε την ριζική μέθοδο για τις τρίχες που επιμένουν.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
Η ριζική Αποτρίχωση με τη χρήση ηλεκτρισμού, στοχεύει στην καταστροφή του βολβού της τρίχας του θύλακα, ώστε να μην μπορεί να δημιουργηθεί και να φυτρώσει καινούργια τρίχα. Η τεχνολογία S*500 Apilus διαθέτει 258 διαφορετικά προγράμματα που καλύπτουν κάθε περίπτωση, επί τριχοφυΐας, λευκές τρίχες ακόμη ενδείκνυται και σε ορμονικά προβλήματα. Η μέθοδος εφαρμόζεται κάθε 3 εβδομάδες δίνοντας οριστική θεραπεία στην τριχοφυΐα! Γρήγορα, ανώδυνα, και χωρίς κανένα ερεθισμό της επιδερμίδας!

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ, (Από αιθέρια ελαία)
Αφαιρέστε την περιττή τριχοφυΐα τελείως ανώδυνα με κερί άριστης ποιότητας (μιας χρήσεως ) ιδανικό για τις πιο ευαίσθητες περιοχές.
Το κερί είναι από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους αποτριχώσης. Τα αποτελέσματα της μπορεί να διαρκέσουν ακόμη και είκοσι μέρες, αφού οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα τους. Είναι πολύ οικονομική.

Αποτρίχωση (με κερί)
Άνω χείλος, Παρειές, Μασχάλες, Χέρια, Κοιλιά, Μέση, Γλουτοί, Μπικίνι, Βrazilian Μπικίνι, ½ Πόδια, Πόδια, Φρύδια Καθάρισμα, Μοντέρνος σχεδιασμός φρυδιών, Αποτρίχωση για άντρες, Πόδια, Στήθος, Πλάτη, Ώμοι και Χέρια.
Τα εργαλεία μας είναι αυστηρά αποστειρωμένα σε κλίβανο.


Τέλος η θυλακίτιδα! Προϊόν σε σπρέι, αποτρέπει τον εγκλωβισμό της τρίχας στο θύλακα

ΦΩΤΟΛΥΣΗ (Φωτοαποτρίχωση)
Η φωτόλυση είναι μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους αποτρίχωσης και ελέγχετε ολοκληρωτικά από το ηλεκτρονικό υπολογιστή.


ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ.
Η φωτόλυση είναι μια μέθοδος που δεν κρύβει κινδύνους. Ο προσδιορισμός της έντασης της ενεργείας γίνετε αυτόματα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, το είδος, και το χρώμα της τρίχας αλλά και τη φάση ανάπτυξης που βρίσκετε.

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ
Η φωτόλυση είναι κατάλληλη μέθοδος αποτρίχωσης για το πρόσωπο και το σώμα. Ενδείκνυται και για τις δύσκολες περιοχές που υπάρχει πυκνή και έντονη τριχοφυΐα, ενώ εκτός από τις γυναίκες απευθύνεται και σε άντρες .

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ; - ΠΟΝΑΕΙ;
Στις περισσότερες περιπτώσεις, η συνέδρια διαρκεί μερικά λεπτά και υπάρχει μια μικρή ενόχληση που ποικίλει ανάλογα με την εφαρμογή και την περιοχή του σώματος. Η επιτυχία και η αποφυγή παρενεργειών εξαρτάται από την εμπειρία της αισθητικού. Αναζητήστε μια αισθητικό με ειδική άδεια από το Υπουργείο Υγείας.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ


ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ
Οι αποτριχωτικες κρέμες είναι ευρέως διαδεδομένες γιατί είναι πολύ εύκολη η χρήση του και έχουν εξωτερικά γρήγορα αποτελέσματα. Για τις περισσότερες γυναίκες αποτελούν μέθοδο αποτρίχωσης της τελευταίας στιγμής. Οι αποτριχωτικές κρέμες περιέχουν χημικές ουσίες, οι οποίες «καίνε» τις τρίχες και τις αποδυναμώνουν. Μέσα σε 10 περίπου λεπτά μετά την χρήση τους θα δείτε τις τρίχες να μαλακώνουν και να απομακρύνονται από το δέρμα σας με ενε απλό πέρασμα με μια σπάτουλα.

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΩΝ ΚΡΕΜΩΝ

Δεν αφαιρούν τις τρίχες από την ρίζα τους, με αποτέλεσμα να ξαναφυτρώσουν γρήγορα. Κάποιες φορές προκαλούν ένα προσωρινό «άσπρισμα» της περιοχής που χρησιμοποιήθηκαν.
Εμφάνιση θυλακίτιδας, Αλλεργικές αντιδράσεις

ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ
Οι τρίχες φυτρώνουν πολύ γρήγορα και μάλιστα πιο άγριες και σκληρές. Εμφάνιση θυλακίτιδας

ΗΛΕΚΡΙΚΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Τις πρώτες φορές (μέχρι να το συνηθίσετε) θα πονέσει λίγο. Κάποιες φορές σπάνε τις τρίχες αντί να τις ξυρίζουν.
Αμέσως μετά την αποτρίχωση είναι πιθανό να κοκκινίσουν οι πόροι στο δέρμα απ όπου αφαιρέθηκαν οι τρίχες. Βεβαία, λίγες ώρες μετά, το κοκκίνισμα αυτό εξαφανίζετε. Εμφάνιση θυλακίτιδας.

Νυφικά Πακέτα
Επαγγελματικό Μακιγιάζ Πρωινό - Απογευματινό - Βραδινό, Δοκιμαστικό Νυφικό Μακιγιάζ
BASIC 200 €

Δοκιμαστικό Μακιγιάζ Νύφης
Μακιγιάζ Γάμου
Μοντέρνος Σχεδιασμός Φρυδιών

Δοκιμαστικό Μακιγιάζ Νύφης

 • Μακιγιάζ Γάμου
 • Βαθύς καθαρισμός προσώπου
 • Body Peeling Care (Πήλινγκ Σώματος)
 • Αποτρίχωση Σώματος
 • Μανικιούρ & Πεντικιούρ
 • Τεχνητά Νύχια
 • Μοντέρνος Σχεδιασμός Φρυδιών
 • Μακιγιάζ Μητέρας (Νύφης)
 • Περιποίηση Άκρων
  Μανικιούρ
 • Μανικιούρ απλό (συμπεριλ. η βαφή)
 • Μανικιούρ γαλλικό
 • Μανικιούρ ανδρικό
 • Γρήγορο μανικιούρ
 • Αλλαγή βερνικιού απλό
 • Αλλαγή βερνικιού γαλλικό
 • Πεντικιούρ
 • Πεντικιούρ απλό (συμπεριλ. η βαφή)
 • Πεντικιούρ γαλλικό
 • Πεντικιούρ ανδρικό
 • Αλλαγή βερνικιού απλό
 • Αλλαγή βερνικιού γαλλικό
 • Extras


 • Παραφίνη
 • Απολέπιση
 • Σοκολάτα
 • Διακόσμηση στο νύχι
 • Strass Swarovski
 • Ενίσχυση φυσικού νυχιού
 • Ακρυλικό ή gel
 • Τεχνητά νύχια
 • Ακρυλικό ή Gel απλό (tip)
 • Ακρυλικό ή Gel γαλλικό (tip)
 • * Τα εργαλεία μας είναι αυστηρά αποστειρωμένα σε κλίβανο

  Περιοχές
  Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κέντρο Θεσσαλονίκης
  Προϊόντα - Υπηρεσίες
  Μασάζ, Μακιγιάζ, Αισθητική, Κέντρο Αισθητικής, Μόνιμο Μακιγιάζ, Νυφικό Μακιγιάζ, Περιποίηση Νυχιών
  Γράψε την Κριτική σου
  Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
  γράψετε μια κριτική. Είσοδος