Ι. Κρασσάς & Σια ΟΕ.

Ρεγκούκου 1, 56429, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310556639, 2310556411
Ιστοσελίδα: www.krassaspiaggio.gr
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
1987: Ο ιδρυτής της εταιρίας Ι. ΚΡΑΣΣΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε , Ιωάννης Κρασσάς μπαίνει στο χώρο της μοτοσυκλέτας επισκευάζοντας οχήματα της PIAGGIO HELLAS,εποχή που στο χώρο της Piaggio οι καταρτισμένοι μηχανικοί ήταν ελάχιστοι και ταυτόχρονα παίρνει μέρος ως μηχανικός αλλά και ως αγωνιζόμενος σε αγώνες piaggio trophy κερδίζοντας βραβεία.

1997: Μετακόμιση εταιρίας σε νέο σύγχρονο κατάστημα 230τμ πίσω από το Σ.Σ Θεσ/νίκης στην οδό Ρεγκούκου 1.

1998: Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των καινούργιων scooter,προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες στο after sales service.Οι πέντε μηχανικοί μας παρακολουθούν ανελλιπώς όλα τα σεμινάρια της Piaggio Hellas τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία για την καλύτερη τεχνολογική τους κατάρτιση στα συνεχώς αυξανόμενα νέα μοντέλα της Piaggio group.

2008: Ανακαίνιση του συνεργείου σε ένα χώρο εξοπλισμένο με τα καλύτερα μηχανήματα, φιλόξενο και ένα χώρο που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της εταιρίας στο 100%.

2009: Η εταιρία Ι.ΚΡΑΣΣΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ πάντα στην υπηρεσία του μοτοσικλετιστή κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα δημιουργώντας ένα νέο 2ο κατάστημα στη Θεσ/νίκη.Στις νέες εγκαταστάσεις 130τμ στεγάζεται το τμήμα αντ/κών και αξεσουάρ της εταιρίας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εξουσιοδότηση για την επισκευή μοτοσυκλετών της Derbi.
2010: Στο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο των Επίσημων συνεργατών της PIAGGIO HELLAS A.E απονεμήθηκε στην εταιρία μας το τιμητικό βραβείο του καλύτερου συνεργείου στην Ελλάδα για τα εμπορικά σήματα της Piaggio,Vespa,Gilera.

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κέντρο Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Εισαγωγές Μεταχειρισμένων Μοτοσυκλετών, Εμπορία Μεταχειρισμένων Μοτοσυκλετών, Αγορές Μοτοσυκλετών, Επισκευές Μοτοσυκλετών, Πωλήσεις Μοτοσυκλετών, Ανταλλακτικά Μοτοσυκλετών, Αξεσουάρ Μοτοσυκλετών
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος