Το Εργαστήρι – Φροντιστήριο Σχεδίου – Θεσσαλονίκη

Λασσάνη 7, Θεσσαλονίκη, 54622, Ελλάδα
Τηλ.: 2310282270
Ιστοσελίδα: www.toergastiri.gr
56801b77f0b5e9f800582d169e02ab8461a8ad40.jpg
918180e4b83b9655b8c12a906d28284999aa2c7f.jpg
c9d2e03cea8078526312f7b3a8ada8859fd79067.jpg
Δείτε όλες τις φωτογραφίες (12)
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

“Το εργαστήρι” είναι ένα οργανωμένο φροντιστήριο σχεδίου στη Θεσσαλονίκη που δουλεύει με μέθοδο και συνέπεια εδώ και 40 χρόνια και έχει εξειδικευθεί στη διδαχή του ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου. Στο εργαστήρι διδάσκονται τα ειδικά μαθήματα γραμμικό σχέδιο και ελεύθερο σχέδιο και δίνεται μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, γιατί μόνο η λεπτομέρεια οδηγεί στην ποιότητα. Στο εργαστήρι τονίζεται η διαφορά του «βλέπω» από το «κοιτάζω», του «κάνω» σχέδιο από το «μαθαίνω» σχέδιο. Στο εργαστήρι σχεδίου όλα γίνονται τεκμηριωμένα βάσει προγράμματος και μεθοδολογίας. Μέσα, λοιπόν, από τη μακροχρόνια πείρα του έχει διαμορφώσει το πρόγραμμα της ύλης και θεματολογίας του.

Γνωρίζει τι θα διδάξει στην αρχή και τι στο τέλος, κάθε θέμα εντάσσεται σε μια ενότητα και κάθε ενότητα συμπληρώνεται και ολοκληρώνεται από την επόμενη.
Με αυτή την οργάνωση στη ύλη του και στη θεματολογία του βοηθά τους μαθητές του. Οι μαθητές δέχονται τις νέες γνώσεις με μια σειρά, με μία μέθοδο, που τους βοηθά να τις κατανοήσουν και να τις αφομοιώσουν καλύτερα.

Η δοκιμασμένη μεθοδολογία, οι σύγχρονες τεχνικές και η εξατομικευμένη προσέγγιση που εφαρμόζονται σε κάθε μαθητή φέρνουν αποτελέσματα.
Η ποιότητα της γνώσης που παίρνουν οι μαθητές του φροντιστηρίου και η δημιουργική συνεργασία τους με τους καθηγητές αντικατοπτρίζονται κάθε χρόνο με την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις στο σχέδιο.

Οι καθηγητές που διδάσκουν στο εργαστήρι έχουν τα προσόντα που απαιτούνται για να προετοιμάσουν τους υποψηφίους με άρτιο και μεθοδικό τρόπο που θα τους δώσει τα εχέγγυα για να πετύχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις στο γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο.
Επιλέχθηκαν ανάμεσα στους καλύτερους. Όλοι διαθέτουν πτυχίο Αρχιτέκτονα ή Καλών Τεχνών από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια (Α.Ε.Ι.) και έχουν κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οι καθηγητές του φροντιστηρίου σχεδίου “το εργαστήρι” διαθέτουν εμπειρία στην εκπαίδευση, μεταδοτικότητα και δίνουν προτεραιότητα στην εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε μαθητή.
Διαθέτει χώρους κατάλληλα εξοπλισμένους, περιβάλλον ευχάριστο και άνετο που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες και διάθεση για να δουλέψει με ζέση και να αποδώσει ο μαθητής τα μέγιστα.

Οι χώροι διδασκαλίας της σχολής σχεδίου είναι άνετοι, καθαροί, φωτεινοί με τον εξοπλισμό που απαιτείται για να γίνεται σωστά το μάθημα (σχεδιαστήρια, καβαλέτα, καθίσματα σχεδιαστηρίου, οπτικοακουστικός εξοπλισμός, κλιματισμός, εξαερισμός, προαύλιος χώρος).

Μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνεται η απόδοση, η συγκέντρωση και η δημιουργικότητα των μαθητών. Το εργαστήρι παρέχει στους μαθητές του βοηθητικές σημειώσεις και φωτοτυπίες που στόχο έχουν την πληρέστερη κατανόηση του θέματος που σχεδιάζουν, αλλά και τη σφαιρικότερη γνώση τους τόσο στο ελεύθερο όσο και στο γραμμικό σχέδιο.

Η ποιότητα της γνώσης που παίρνουν οι μαθητές του φροντιστηρίου και η δημιουργική συνεργασία τους με τους καθηγητές αντικατοπτρίζονται κάθε χρόνο με την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις στο σχέδιο.

Δυνατά σημεία
– Πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας
– Έμπειροι καθηγητές
– Υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις
– Εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε μαθητή
– Oλιγομελή και ομοιογενή τμήματα
– Ειδικά εξοπλισμένες αίθουσεςv – Προσωπικός φάκελος σχεδίων
– Παροχή σημειώσεων

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κέντρο Θεσσαλονίκης
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος