Όλα στο Ταψί

Χρυσοστόμου Σμύρνης 30 & Ιασωνίδου, ΤΚ 56430, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη (χάρτης)
Τηλ.: 2310657767
271ac3f23284f1ecb0acd0cfe80f457da1961e15.jpg
e7d19885d9b4a0cdf92f822a2d2028aeb68556f4.jpg
446f009c576bf010e70c584ed652e8a86c9fd45c.jpg
Δείτε όλες τις φωτογραφίες (13)
Περιγραφή

Όλα στο ταψί!
Μια νέα τάση στο οικογενειακό φαγητό.

Με πεπειραμένη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του φαγητού για πάνω από 30 χρόνια το “όλα στο ταψί” ήρθε για να προσφέρει άπειρους χορταστικούς συνδυασμούς βασισμένους σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και φτιαγμένους με σπιτικά υλικά.

Στόχος μας είναι το χορταστικό-ποιοτικό και οικονομικό φαγητό για όλους.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες που δεν προλαβαίνουν να μαγειρέψουν το μεσημέρι να έχουν καθημερινά στην πόρτα τους, ένα φαγητό ή γλυκό ή πίτα σε ταψί σε απίστευτα χαμηλές τιμές ενάντια στην κρίση, γλιτώνοντας έτσι την άχαρη-οικονομικά ασύμφορη-χρονοβόρα προετοιμασία του φαγητού στο σπίτι. “Αν δεις ταψί στον ύπνο σου γεμάτο φαγητό θα έχεις επιτυχία στα οικονομικά σου” λέει ο ονειροκρίτης και εμείς είμαστε εδώ για να σας χορτάσουμε και παράλληλα να βοηθήσουμε τα οικονομικά σας γλιτώνοντας σας χρόνο και χρήμα.

Φαντάζεστε λοιπόν ένα λαχταριστό ταψί φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό να σας περιμένει έξω από την πόρτα σας? Νιώθετε την ανάγκη να γνωρίζετε τις θερμίδες του φαγητού που παραγγείλατε? Αν ναι ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το delivery μας. Η ταψιlivery για τους φανατικούς φίλους μας ή ένα ταψί στην πόρτα σας για τους λάτρεις των ελληνικών. Ένα delivery σε πρωτότυπη εκδοχή που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εσάς με στόχο να βρίσκετε πάντοτε αυτό που θέλετε να φάτε, την ώρα που θέλετε.

Με ένα τηλεφώνημα από την προηγούμενη μέρα μας ενημερώνετε τι θέλετε να μαγειρέψουμε αποκλειστικά για εσάς, δίνοντας μας το χρόνο να το ετοιμάσουμε με κάθε φροντίδα και να σας το παραδώσουμε στη συμφωνηθείσα ώρα και στο χώρο που επιθυμείτε. Έτσι λοιπόν αν λαχταράτε ένα ταψί πεντανόστιμο φαγητό, μοναδικά χειροποίητα γλυκά, ή πίτες με σπιτικό τραγανό φύλλο απλά κάντε τηλεφωνικά την κράτηση σας και είτε περάστε για να παραλάβετε από το κατάστημα και να γνωριστούμε είτε το ταψιlivery θα έρθει στην πόρτα σας. Η ακτίνα του delivery καλύπτει για την ώρα το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Θεσσαλονίκης (Σταυρούπολη, Ηλιούπολη, Εύοσμος, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ξηροκρήνη, Πολίχνη, Ευκαρπία) με προοπτική περαιτέρω δικτύωσης.

Αν έχετε καλεσμένους για φαγητό ή για οποιαδήποτε οικογενειακή εκδήλωση, αν έχετε κάποιον ηλικιωμένο συγγενή που χρειάζεται σίτιση κατά την απουσία σας, το “όλα στο ταψί” είναι πάντα δίπλα σας για να απλουστεύσει την ημέρα σας. Ένα ολόκληρο απολαυστικό οικογενειακό ταψί σε κάνει να ξεχνάς πως είναι η κατσαρόλα, το ταψί και το τηγάνι στο σπίτι σου. “όλα στο ταψί” και ελάτε να χορτάσουμε μαζί…

Περιοχές
Πολίχνη Θεσσαλονίκης, Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, Εύοσμος Θεσσαλονίκης, Ελευθέριο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης, Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης, Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Μαγειρευτά, Σπιτικό Φαγητό, Μαγειρευτό Φαγητό, Σπιτικό Φαγητό
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος